Vállalati folyamatmenedzsment fejlesztés

Projekt neve:

Európai Uniós támogatásból vállalatirányítási rendszer került bevezetésre a RÁK ANTENNA Gyártó Kft-nél.

Projekt leírása:

A RÁK ANTENNA Gyártó Kft. 9.619.060 forint összegű támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül meghirdetett, a ?Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása? tárgyú pályázatán.  A vállalkozás a 19.238.120 forint összköltségű projekt keretében kibővítette vállalatirányítási rendszerét, valamint a rendszer működéséhez szükséges hardver eszközöket vásárolt.

A vállalatirányítási rendszer bővítésének célja az volt, hogy a cég működéséhez szükséges kereskedelmi, logisztikai és pénzügyi alapadatok egy integrált rendszerben kerüljenek rögzítésre, melynek segítségével a különböző szakterületeken dolgozó kollégák ugyanazon adatbázis használatával láthatják el feladataikat. Ennek eredményeként elkerülésre került az információk és az adatok többszöri ismétlődése, valamint az ebből fakadó többletmunkák. A projekt további célja a menedzsment számára szükséges naprakész információk elérhetőségének biztosítása, hozzájárulva ezzel a kereskedelmi döntések meghozatalához, a hatékonyabb kockázatkezeléshez, valamint a cég esetleges kintlévőségeinek csökkenéséhez.

A projekt keretében a P@artner.ERP Integrált Vállalatirányítási Rendszer moduljai kerültek bevezetésre, továbbá a rendszer működéséhez szükséges hardverek kerültek megvásárlásra.

Az elnyert pályázati forrás segítségével, a projekt sikeres megvalósításával a RÁK ANTENNA Gyártó Kft. vállalatirányításhoz kapcsolódó folyamatainak racionalizálása valósult meg. Hosszú távon a rendszer megalapozza a Kft. eredményes működését, piaci részesedésének növekedését.

A pályázat zárásáról megjelent sajtóközlemény: itt